Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Prajitura ''Cremes inteligent''

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura ''Cremes inteligent''", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 162.5kcal
  • 15%Grăsimi 9.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 6%Carbohidraţi 14.2g
  • -%Fibre -g
  • 16%Zaharuri 8g
  • 6%Proteine 5.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 162.5
8%
Grasimi 9.5g
15%
Glucide 14.2g
6%
Proteine 5.5g
6%

CZE% Prajitura ''Cremes inteligent'' pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Prajitura ''Cremes inteligent'' pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
15%
Glucide:
6%
Proteine:
6%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura ''Cremes inteligent'' pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 100 g unt (60% grasime)/margarina
  • 8 linguri faina
  • 4 oua
  • 5 linguri zahar
  • 500 ml lapte (1,5%)

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri.Primele se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi le lasati deoparte.

Untul moale (la temperatura camerei) il mixati bine cu zaharul. Apoi adaugati galbenusurile cate unul si mixati bine dupa fiecare in parte. Apoi adaugati faina, mixati bine, apoi laptele, iarasi mixati, si la urma albusurile batute spuma. Amestecati bine.

Turnati aluatul intr-o forma de chec(capacitate de 1,7 l) sau un vas de yena(sa fie suficient de adanc) tapetat cu hartie de copt.

Puneti prajitura la cuptor (preincalzit) aproximativ 1 ora pana se rumeneste bine.

Apoi se scoate si se lasa sa se raceasca bine, dupa care se rastoarna (din forma de chec) sau se portioneaza intr-o tava normala si se poate servi cu scortisoara deasupra.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: