Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Prajitura cu ness

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura cu ness", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 17%Calorii 341kcal
  • 26%Grăsimi 16.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 17%Carbohidraţi 39.5g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 9%Proteine 7.9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 341
17%
Grasimi 16.4g
26%
Glucide 39.5g
17%
Proteine 7.9g
9%

CZE% Prajitura cu ness pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Prajitura cu ness pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
17%
Grasimi:
26%
Glucide:
17%
Proteine:
9%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura cu ness pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 4 oua mari
  • 150 gr faina
  • 130 gr zahar
  • 25 gr gris
  • 35 gr miere
  • 20 gr ness
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 70 ml ullei
  • Pt crema:
  • 2 plicuri spuma de frisca
  • 300 ml lapte
  • 1 plic gelatina
  • 35 gr miere
  • 1 lg esenta vanilie
  • 1 intaritor frisca
  • Pt glazura
  • 160 gr cioco
  • 35 gr unt
  • 1 lg ulei
  • 1 lg apa

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharu si zaharul vanilat pana devin albe si spumoase. Se adauga faina in ploaie, cu praful de copt, apoi grisul si celelalte ingrediente.

Pt crema: Se lasa 10 minute plicul de gelatina la inmuiat cu 100 ml de lapte, apoi se topeste pe baie de aburi. Se adauga restul de lapte rece, apoi se bate cu frisca si restul ingredientelor.

Pt glazura: Se topesc ingredientele pe baie de aburi.

Din aceste ingrediente mi-a iesit o prajitura de 1150 grame.

Blatul se taie in 2. Se umple cu crema si apoi se pune a doua bucata si se pune glazura.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: