Mancaruri: Prajitura cu ness
Maxim 6049 kb
- 21 Sep 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Prajitura cu ness
- Discuţie reteta Prajitura cu ness
- desert, prajitura
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura cu ness", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 17%Calorii 341kcal
- 26%Grăsimi 16.4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 17%Carbohidraţi 39.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 9%Proteine 7.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
17%
26%
17%
9%
CZE% Prajitura cu ness pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Prajitura cu ness pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura cu ness pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 4 oua mari
- 150 gr faina
- 130 gr zahar
- 25 gr gris
- 35 gr miere
- 20 gr ness
- 1 plic zahar vanilat
- 1/2 plic praf de copt
- 100 ml lapte
- 70 ml ullei
- Pt crema:
- 2 plicuri spuma de frisca
- 300 ml lapte
- 1 plic gelatina
- 35 gr miere
- 1 lg esenta vanilie
- 1 intaritor frisca
- Pt glazura
- 160 gr cioco
- 35 gr unt
- 1 lg ulei
- 1 lg apa
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharu si zaharul vanilat pana devin albe si spumoase. Se adauga faina in ploaie, cu praful de copt, apoi grisul si celelalte ingrediente.
Pt crema: Se lasa 10 minute plicul de gelatina la inmuiat cu 100 ml de lapte, apoi se topeste pe baie de aburi. Se adauga restul de lapte rece, apoi se bate cu frisca si restul ingredientelor.
Pt glazura: Se topesc ingredientele pe baie de aburi.
Din aceste ingrediente mi-a iesit o prajitura de 1150 grame.
Blatul se taie in 2. Se umple cu crema si apoi se pune a doua bucata si se pune glazura.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!