Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Prajitura - francescana

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura - francescana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 16%Calorii 321.5kcal
  • 15%Grăsimi 9.5g
  • 6%Grăsimi saturate 1.1g
  • Grăsimi polinesaturate 2.5g
  • Grăsimi mononesaturate 4.9g
  •  Colesterol 45.9mg
  • 1%Sodiu 16.5mg
  • 18%Carbohidraţi 43.4g
  • 34%Fibre 9.6g
  • 31%Zaharuri 15.5g
  • 6%Proteine 5.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 321.5
16%
Grasimi 9.5g
15%
Glucide 43.4g
18%
Proteine 5.6g
6%

CZE% Prajitura - francescana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Prajitura - francescana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
16%
Grasimi:
15%
Glucide:
18%
Proteine:
6%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura - francescana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 130 g fructoza
  • 5 ml indulcitor lichid
  • 2 oua = ~ 91g
  • 215g gem prune fara zahar Topoloveni
  • 200 g lapte 1.5%
  • 225 faina alba
  • 60 ml ulei
  • 7 g esenta rom
  • 12 g bicarbonat de sodiu
  • 4 g otet
  • 10 g migdale

Mod de preparare

se bat ouale cu indulcitorul si fructoza pana aceasta se topeste.

se adauga apoi pe rand: gemul, laptele, faina, uleiul, esenta de rom, migdalele si bicarbonatul stins cu otet.

se pune in tava la cuptorul incins timp de 30 minute.

se poate servi cu frisca si fructe, daca va permite regimul.

rezulta ~ 840 g prajitura.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: