Mancaruri: Prajitura Petre Roman
Maxim 6049 kb
- 19 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Prajitura Petre Roman
- Discuţie reteta Prajitura Petre Roman
- prajitura, tort
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Prajitura Petre Roman", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 31%Calorii 612kcal
- 38%Grăsimi 23.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 38%Carbohidraţi 89.5g
- 15%Fibre 4.2g
- -%Zaharuri -g
- 11%Proteine 9.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
31%
38%
38%
11%
CZE% Prajitura Petre Roman pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Prajitura Petre Roman pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Prajitura Petre Roman pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Foi:6 oua,12 linguri zahar,6 linguri nuca,7 linguri faina,6 linguri apa.
Crema:1/2l lapte,3 linguri faina,250g zahar,3galbenuse de ou,1 pachet unt unirea pentru creme,200 ml frisca ,3 pliculete zahar vanilat
Glazura :250g zahar
Mod de preparare
Se coc 3 foi pe dosul tavii:albusele se bat spuma cu 6 linguri zahar si cu 6 linguri apa apoi se adauga faina,nuca si galbenusurile frecate cu retul de zahar amestecandu-se usor de jos in sus pentru a nu se lasa albusurile
Glazura:se arde cele 250g zahar si se intinde imediat pe 2 foi
Crema:laptele cu faina,zaharul si galbenusurile se fierb pana se ingroasa amestecandu-se continuu cand s-a racit se adauga un pachet unt. Se intinde crema pe foi iar pe ultima foaie peste crema se pune frisca batuta cu cele 3 pliculete de zahar vanilat
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!