Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 6%Calorii 126kcal
  • 7%Grăsimi 4.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 43.4mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 4.4g
  • 2%Fibre 0.6g
  • 1%Zaharuri 0.5g
  • 18%Proteine 15.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 126
6%
Grasimi 4.6g
7%
Glucide 4.4g
2%
Proteine 15.6g
18%

CZE% Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
6%
Grasimi:
7%
Glucide:
2%
Proteine:
18%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • pulpa de porc dezosata si degresata 1045g
  • ciuperci 575g
  • ceapa rosie 170g
  • morcov 145g
  • telina 60g
  • ardei gras rosu 108g
  • usturoi 50g
  • vin rosu sec 50ml
  • sare, piper, busuioc, cimbru si oregano

Mod de preparare

Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julien iar usturoiul feliute.

Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, cimbru busuioc si oregano.

Intr-o tigaie se pune putina apa si se caleste ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga ciupercile si se lasa pe foc pana cand isi lasa destul de multa zeama.

In alta tigaie se rumeneste carnea (fara ulei sau apa). Cand s-a rumenit pe toate partile se adauga ciupercile si ceapa bine scurse de zeama, usturoiul, morcovul si telina si se acopera cu un capac. Cand s-a inmuiat morcovul se adauga ardeiul gras si se acopera la loc. Cand toate sunt apropae gata se adauga vinul si se mai lasa la foc mic inca 5-10min.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: