Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Pulpa de porc dietetica, kika9

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pulpa de porc dietetica, kika9", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 9%Calorii 187kcal
  • 18%Grăsimi 11g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 0%Carbohidraţi 0g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 25%Proteine 22g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 187
9%
Grasimi 11g
18%
Glucide 0g
0%
Proteine 22g
25%

CZE% Pulpa de porc dietetica, kika9 pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Pulpa de porc dietetica, kika9 pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
9%
Grasimi:
18%
Glucide:
0%
Proteine:
25%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pulpa de porc dietetica, kika9 pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Pentru 4 portii: 500g pulpa porc, 2 kg sare mare, rozmarin, marar.

Pentru sos: ulei masline, suc de lamaie, ceapa verde tocata marunt.

Mod de preparare

Mararul si rozmarinul se toaca marunt amestecandu-se cu sarea, se dau la cuptorul incalzit la 180°C. Dupa 5 minute se pune deasupra carnea acoperindu-se complet cu restul de sare; se coace pana ce sarea formeaza o crusta dura. Se scoate apoi se elimina toata sarea si se taie felii. Ceapa verde se amesteca cu uleiul si zeama de lamaie turnandu-se deasupra pulpei de porc. In cura de slabire, diabet, anemie este foarte potrivita.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: