Mancaruri: Rosii umplute cu sunca si cascaval a la Mika
Maxim 6049 kb
- 16 Jan 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Rosii umplute cu sunca si cascaval
- Discuţie reteta Rosii umplute cu sunca si cascaval a la Mika
- sunca, cascaval, rosii
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Rosii umplute cu sunca si cascaval a la Mika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 136.9kcal
- 17%Grăsimi 10.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 3.7g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 8%Proteine 7.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
17%
2%
8%
CZE% Rosii umplute cu sunca si cascaval a la Mika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Rosii umplute cu sunca si cascaval a la Mika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Rosii umplute cu sunca si cascaval a la Mika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 368 g rosii-4 rosii mai mari
- 16 g ulei
- 47 g sunca de praga baroni
- 39 g carnati semiafumati
- 55 g cascaval rucar, dalia
Mod de preparare
Se taie un capacel rosiilor, se scoate miezul, se sareaza si se aseaza cu gura in jos. Intre timp tai bucatele sunca, carnatul si razi cascavalul si faci un amestec.
Umpli rosiile, le pui capacelul. Le asezi intr-un vas yena, uns cu ulei.
Mai stropesti un pic rosiile cu ulei, pui capacul de la vas (sau folie de aluminiu) si dai la cuptor cam pentru o ora.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!