Mancaruri: Saratele de casa by Mihanca
Maxim 6049 kb
- 23 Sep 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Saratele
- Discuţie reteta Saratele de casa by Mihanca
- snack, saratele, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Saratele de casa by Mihanca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 24%Calorii 477.9kcal
- 32%Grăsimi 19.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 26%Carbohidraţi 62.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 13%Proteine 11.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
24%
32%
26%
13%
CZE% Saratele de casa by Mihanca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Saratele de casa by Mihanca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Saratele de casa by Mihanca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
495 g margarina, 500 g faina, 84 g telemea( in mod normal reteta e cu 500 g branza, insa mie nu imi place, asa ca am pus doar putin), 1/2 pliculet praf de copt, 1 ou.
Mod de preparare
Se amesteca branza, margarina si faina pana se obtine un aluat omogen. Se da pt aprox. o ora la frigider.
Apoi se imparte in doua aluatul. Se ia fiecare portie si se intinde pe blatul acoperit cu faina, avand la final o grosime de 0.5 cm.
Se unge cu ou si se presara deasupra mac. Se portioneaza in orice forme se doreste si se asaza in tava acoperita cu foaie de copt.
Se da la cuptor pentru 15-20 de minute, pana se fac aurii.( eu folosesc cuptor electric, pe nivelul de mijloc, 190 de grade)
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!