Mancaruri: Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci
Maxim 6049 kb
- 13 Feb 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Scaloppine ai funghi
- Discuţie reteta Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci
- pui, ciuperci, piept, mancare
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 189kcal
- 22%Grăsimi 13.6g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 3%Sodiu 72.9mg
- 2%Carbohidraţi 4g
- 2%Fibre 0.6g
- -%Zaharuri -g
- 17%Proteine 14.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
22%
2%
17%
CZE% Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 3 felii piept de pui -240g
- ciuperci champignon crude-250g
- unt -40g
- ulei masline- 1 lingura
- smantana degresata(vegetalcrem)- 120g
- faina soie - 5g
- sare, piper, patrungel
Mod de preparare
Feliile de piept de pui se trec prin faina, se pui in tigaie si se frig in 20g de unt(1 mii pe o parte si 1 min pe alta parte) se scot si se pun intr-o farfurie.
Ciupercile se spala se taie si pe un in untul ramas de la carne plus celalat un si o lingura de ulei de masline....se inadusa c-am10 min apoi se adauga smantana se mai lasa 5 min , se sareaza, pipareaza, adauga carnea si se lasa alte 15 min la foc mic...daca ai posibilitate ar fi de dorit puse in cuptor ultimile 15min...In farfurie se ornamenteaza cu partugel,Pofta Buna
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!