Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 9%Calorii 189kcal
  • 22%Grăsimi 13.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 3%Sodiu 72.9mg
  • 2%Carbohidraţi 4g
  • 2%Fibre 0.6g
  • -%Zaharuri -g
  • 17%Proteine 14.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 189
9%
Grasimi 13.6g
22%
Glucide 4g
2%
Proteine 14.6g
17%

CZE% Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
9%
Grasimi:
22%
Glucide:
2%
Proteine:
17%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 3 felii piept de pui -240g
  • ciuperci champignon crude-250g
  • unt -40g
  • ulei masline- 1 lingura
  • smantana degresata(vegetalcrem)- 120g
  • faina soie - 5g
  • sare, piper, patrungel

Mod de preparare

Feliile de piept de pui se trec prin faina, se pui in tigaie si se frig in 20g de unt(1 mii pe o parte si 1 min pe alta parte) se scot si se pun intr-o farfurie.

Ciupercile se spala se taie si pe un in untul ramas de la carne plus celalat un si o lingura de ulei de masline....se inadusa c-am10 min apoi se adauga smantana se mai lasa 5 min , se sareaza, pipareaza, adauga carnea si se lasa alte 15 min la foc mic...daca ai posibilitate ar fi de dorit puse in cuptor ultimile 15min...In farfurie se ornamenteaza cu partugel,Pofta Buna

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: