Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Smantana din caju

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Smantana din caju", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 18%Calorii 366kcal
  • 50%Grăsimi 30.9g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 8%Carbohidraţi 18.8g
  • 7%Fibre 1.9g
  • -%Zaharuri -g
  • 13%Proteine 11.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 366
18%
Grasimi 30.9g
50%
Glucide 18.8g
8%
Proteine 11.3g
13%

CZE% Smantana din caju pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Smantana din caju pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
18%
Grasimi:
50%
Glucide:
8%
Proteine:
13%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Smantana din caju pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Pentru aprox. 250 g smantana de caju aveti nevoie de:

  • 150 gr caju crud (nu prajit, nu sarat);
  • 80 ml apa rece;
  • 1 lamaie;
  • 1 lingurita ulei vegetal;
  • sare;

Mod de preparare

Smantana de caju este delicioasa, hranitoare, contine nutrienti, minerale, grasimi sanatoase si poate fi folosita de oricine in alimentatie.  Se pune toata cantitatea de caju intr-un vas (nu plastic, nu metalic) si se acopera cu apa rece. Se lasa la inmuiat peste noapte, la temperatura camerei sau in frigider. A doua zi se arunca apa in care a stat caju-ul, apoi acesta se pune intr-un blender sau robot de bucatarie cu cutit pentru tocare in S. Se adauga apa, sucul de la lamaie, ulei, sare. Se mixeaza pana devine cremos, se mai adauga apa daca doriti o textura mai cremoasa.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: