Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa de aripioare si fidea

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de aripioare si fidea", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 ml
  • 2%Calorii 35kcal
  • 3%Grăsimi 1.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 4mg
  • 1%Carbohidraţi 2.9g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 2%Proteine 2.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.4 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 35
2%
Grasimi 1.6g
3%
Glucide 2.9g
1%
Proteine 2.1g
2%

CZE% Supa de aripioare si fidea pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa de aripioare si fidea pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
3%
Glucide:
1%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de aripioare si fidea pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • aripioare de pui 500g
  • morcov 250 g
  • cartofi 430 g
  • fidea 50 g
  • ceapa rosie 50g
  • secretul gustului 2 lingurite
  • patrunjel uscat 0.2 g

Mod de preparare

Se pun la fiert aripioarele.

Se lasa la fiert 10 minute si apoi se pun cartofii, morcovii, ceapa intreaga si secretul gustului.

Dupa ce se fierb toate se pune fideaua, patrunjelul si alte ingrediente dupa gust si se scoate ceapa. Se mai fierbe 5-10 minute si e gata.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: