Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Supa de dovleac, kika9

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de dovleac, kika9", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 8%Calorii 151kcal
  • 0%Grăsimi 0.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 13%Carbohidraţi 31.3g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 151
8%
Grasimi 0.2g
0%
Glucide 31.3g
13%
Proteine 2.5g
3%

CZE% Supa de dovleac, kika9 pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Supa de dovleac, kika9 pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
8%
Grasimi:
0%
Glucide:
13%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de dovleac, kika9 pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

1/2 ceasca orez, 500g dovleac, o ceapa, o lingura branza rasa, patrunjel tocat, apa, ulei, sare si mirodenii.

Mod de preparare

Dovleacul se curata de saminte, se spala si se taie in cuburi mici, se pune la fiert 10-15 min. apoi se mixeaza impreuna cu ceapa calita separat. Se adauga din nou la fiert (foc mic) impreuna cu orezul ptr inca 15 min. adaugand apa dupa consistenta dorita. Se potriveste de sare se pune in farfurie punend deasupara patrunjelul si branza rasa.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: