Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Paste: Tagliatelle integrale spelta bio, Petras

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tagliatelle integrale spelta bio, Petras", din categoria "Paste", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 11%Calorii 216kcal
  • 1%Grăsimi 0.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 29%Carbohidraţi 69.5g
  • 9%Fibre 2.5g
  • -%Zaharuri -g
  • 7%Proteine 6.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 216
11%
Grasimi 0.6g
1%
Glucide 69.5g
29%
Proteine 6.5g
7%

CZE% Tagliatelle integrale spelta bio, Petras pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tagliatelle integrale spelta bio, Petras pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
11%
Grasimi:
1%
Glucide:
29%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tagliatelle integrale spelta bio, Petras pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Informaţii

Faina ecologica din spelta, apa.

Descrierea producător

Aceste paste fainoase sunt facute din spelta ( den. lat. Triticum spelta ), o specie de cereala primitiva nemodificata de 8.000 de ani. Celtii si vechii egipteni au cultivat spelta si au laudat-o pentru calitatile ei. Spre deosebire de grau aceasta ramane dupa recoltare protejata de palee si are un gust mai intens, amintind de cel de nuca.Faina folosita este integrala, adica contine intreg bobul de spelta si pastreaza toate componentele acestuia.

Pastele fainoase au fost obtinute prin laminare si nu prin extrudare ( presare ), pastrandu-se astfel structura fibrei si neincalzindu-se aluatul. Apa folosita nu este din reteua de alimentare ci provine de la un izvor de munte iar uscarea s-a facut la temperaturi joase.

Păreri despre aliment

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: