Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Taitei de casa

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Taitei de casa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 13%Calorii 256.3kcal
  • 8%Grăsimi 4.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 2%Sodiu 50.9mg
  • 18%Carbohidraţi 42.5g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 12%Proteine 10.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 256.3
13%
Grasimi 4.8g
8%
Glucide 42.5g
18%
Proteine 10.7g
12%

CZE% Taitei de casa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Taitei de casa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
13%
Grasimi:
8%
Glucide:
18%
Proteine:
12%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Taitei de casa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 155g faina tip 000e se face su
  • 2 oua medii (53g fiecare)
  • un praf sare

Mod de preparare

Se face un aluat din faina, oua si un praf de sare, dupa care se intinde pe masa de aluat cu sucitorul intr-o foaie cat se poate de subtire.

Se lasa putin la uscat dupa care se face sul si se taie cat se poate de fin cu un cutit foarte ascutit, se rasfira cu mana si se lasa la uscat sau se pot intrebuinta imediat.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: