Mancaruri: Tarta cu ciuperci, alinutza656
Maxim 6049 kb
- 05 Feb 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tarta cu ciuperci
- Discuţie reteta Tarta cu ciuperci, alinutza656
- ciuperci, tarta
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta cu ciuperci, alinutza656", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 15%Calorii 306kcal
- 30%Grăsimi 18.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 68.7mg
- 0%Sodiu 3.6mg
- 12%Carbohidraţi 27.9g
- 3%Fibre 0.9g
- 2%Zaharuri 1.1g
- 9%Proteine 7.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
15%
30%
12%
9%
CZE% Tarta cu ciuperci, alinutza656 pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tarta cu ciuperci, alinutza656 pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta cu ciuperci, alinutza656 pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Aluat foietaj congelat,Lando, 400g
- Smantana light, Galacta, 150g
- Ciuperci champignon crude, 400g
- Ou de gaina, 108g
- Ulei extravirgin de masline, Clever, 15ml
Mod de preparare
Se spala ciupercile, se taie feliute si se calesc in uleiul de masline cu putina sare.
Batem ouale cu sare.
Aluatul de foietaj se mai intinde cu un sucitor si se face o foaie ca pentru tarta (sau ce tava aveti la dispozitie).
Se pastreaza o bucata de aluat pentru a fac grilajul tartei. Punem in tava stratul de jos si il ungem cu putin ou si pe margini.
Restul de ou il amestecam cu smantana.
Dupa ce s-au calit ciupercile de lasa la racit.Punem peste ciuperci oul batut cu smantana (mai pastram vreo 3 linguri pentru a unge si grilajul)
Peste foaia de tarta se pune amestecul de ciuperci.
Intindem restul de aluat si facem fisiute subtiri din care facem grilajul.
Am lasat mai lungi fasiile si le-am bagat sub tarta in parti ca sa nu cada compozitia.
Am uns cu restul de smantana si ou grilajul.
Am bagat-o la cuptorul incins cam 50 min (depinde de cuptor)
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: gustul, faptu ca e vegetariana
Nu mi-a plăcut: Densitatea calorica :P
15.08.2015, ora 20:37Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!