Mancaruri: Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina
Maxim 6049 kb
- 26 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj
- Discuţie reteta Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina
- pui, foietaj, ciuperci, tarta
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 11%Calorii 217.5kcal
- 17%Grăsimi 10.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 6%Carbohidraţi 14.7g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 18%Proteine 16g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
11%
17%
6%
18%
CZE% Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Piept de pui fara piele 395 gr
- ciuperci champignion crude 209 gr
- ou de gaina 57 gr
- ceapa 39 gr
- iaurt0% 150 gr (in loc de smantana )
- marar 1 gr ardei gras verde 83gr
- foietaj 300 gr
- sare,piper , oregano dupa gust.
Mod de preparare
Puiul, ciupercile, ardeiul si ceapa se maruntesc si se calesc intr-o tigaie de teflon in proportie de 60%. Se adauga mararul si se condimenteaza.
Se rastoarna intr-un vas si se amesteca impreuna cu iaurtul ( am pus iaurt in loc de smantana) si oul.
Dupa ce sa dezghetat , foietajul se pune pe forma de tarta ( sau orice tava) si se intinde compozitia in forma.
Cuptorul trebuie sa fie incalzit cu 5 minute inainte.
Se baga la cuptor la foc mediu timp de 55 de minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!