Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tocanita de ciuperci a la Extasssy

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tocanita de ciuperci a la Extasssy", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 65.6kcal
  • 4%Grăsimi 2.3g
  • 0%Grăsimi saturate 0g
  • Grăsimi polinesaturate 0g
  • Grăsimi mononesaturate 0g
  •  Colesterol 0mg
  • 68%Sodiu 1627.8mg
  • 2%Carbohidraţi 4.8g
  • 1%Fibre 0.3g
  • 0%Zaharuri 0g
  • 2%Proteine 2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 65.6
3%
Grasimi 2.3g
4%
Glucide 4.8g
2%
Proteine 2g
2%

CZE% Tocanita de ciuperci a la Extasssy pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tocanita de ciuperci a la Extasssy pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
4%
Glucide:
2%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tocanita de ciuperci a la Extasssy pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • ciuperci crude sau din conserva
  • ceapa
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • marar
  • apa

Mod de preparare

  1. se curata si spala ciupercile (in cazul celor crude)
  2. se taie ceapa rondele si se pune la calit cu 2 lingurite de ulei de masline
  3. cand ceapa incepe sa devina lucioasa se adauga ciupercile si o cana de apa
  4. odata fierte se adauga condimentele si se mai da intr-un clocot

Pot fi servite ca garnitura pentru piept de pui la gratar.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: