Mancaruri: Tocanita de ciuperci a la Gea
Maxim 6049 kb
- 23 Apr 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tocanita de ciuperci a la Gea
- Discuţie reteta Tocanita de ciuperci a la Gea
- tocana, tocanita
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tocanita de ciuperci a la Gea", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 85kcal
- 8%Grăsimi 4.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 4%Carbohidraţi 8.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 3%Proteine 2.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
8%
4%
3%
CZE% Tocanita de ciuperci a la Gea pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tocanita de ciuperci a la Gea pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tocanita de ciuperci a la Gea pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Ciuperci fierte 400g
- ceapa 230g
- ulei 40ml
- faina100g
- lapte 1.5% 500ml
- smantana 200g
- apa- 150 ml
- Sare, vegeta si piper dupa gust.
Mod de preparare
Se caleste ceapa, se pun apoi ciupercile fierte la calit mpreuna cu ceapa. Faina se amesteca separat cu laptele si apa si se toarna peste ciuperci. Inainte de a se stinge focul se pune smantana.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!