Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tocanita de legume cu piept de pui, Mihaela

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tocanita de legume cu piept de pui, Mihaela", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 69kcal
  • 1%Grăsimi 0.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 8.7mg
  • 3%Carbohidraţi 6.2g
  • 5%Fibre 1.3g
  • 3%Zaharuri 1.6g
  • 11%Proteine 9.2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 69
3%
Grasimi 0.8g
1%
Glucide 6.2g
3%
Proteine 9.2g
11%

CZE% Tocanita de legume cu piept de pui, Mihaela pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tocanita de legume cu piept de pui, Mihaela pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
1%
Glucide:
3%
Proteine:
11%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tocanita de legume cu piept de pui, Mihaela pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Piept de pui 320 g
  • ardei gras rosu - 180 g
  • morcov - 102 g
  • telina - 90 g
  • ceapa - 70 g
  • rosii 380 g
  • mazare - 100 g
  • praf de cartof - 8 g
  • apa - 470 ml
  • sare, piper, foi dafin, patrunjel verde, usturoi, dupa gust

Mod de preparare

Se prepara pieptul de pui la teflon, putin rumenit.

Separat se pun la fiert in putina apa legumele taiate cubulete, impreuna cu foile de dafin, piperul boabe, sarea.

Cand morcovul este aproape fiert, se adauga puiul taiat bucatele, si rosiile taiate marunt sau mixate la blender.

La final se adauga patrunjelul verde tocat si usturoiul pisat.

Pofta buna!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: