Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tort din budinca si piscoturi

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tort din budinca si piscoturi", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 9%Calorii 180kcal
  • 6%Grăsimi 4g
  • 10%Grăsimi saturate 2g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 13%Carbohidraţi 32g
  • -%Fibre -g
  • 10%Zaharuri 5g
  • 5%Proteine 4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 180
9%
Grasimi 4g
6%
Glucide 32g
13%
Proteine 4g
5%

CZE% Tort din budinca si piscoturi pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tort din budinca si piscoturi pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
9%
Grasimi:
6%
Glucide:
13%
Proteine:
5%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tort din budinca si piscoturi pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 400 g piscoturi
  • 1000 g budinca de vanilie
  • 600 g budinca de capsuni
  • 300 g magiun de prune fara zahar
  • 1.6 litri lapte 1.5 %

Mod de preparare

Piscotirile care sunt folosite pe post de blat, se inmoaie in cafea, praful de budinca se prepara cu lapte pentru ambele arome.

Se aseaza piscoturile apoi un strat de budinca iar un strat de piscoturi si tot asa pana se termina compozitia,iar gemul se aseaza la suprafata pentru ai oferi tortului un gust usor acrisor.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: