Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tort diplomat cu fructe

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tort diplomat cu fructe", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 9%Calorii 180.6kcal
  • 13%Grăsimi 8.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 46.7mg
  • -%Sodiu -mg
  • 10%Carbohidraţi 23.3g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 4%Proteine 3.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 180.6
9%
Grasimi 8.3g
13%
Glucide 23.3g
10%
Proteine 3.7g
4%

CZE% Tort diplomat cu fructe pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tort diplomat cu fructe pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
9%
Grasimi:
13%
Glucide:
10%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tort diplomat cu fructe pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 250g zahar
  • 250ml lapte
  • 6 oua
  • 1L frisca Meggle
  • 8 plicuri zahar vanilinat
  • 40g gelatina
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • 500g ananas din compot
  • 300g portocale
  • 250g kiwi

Mod de preparare

Pentru inceput, se pun pe foc galbenusurile, zaharul si laptele.

Se tine amestecul pana se ingroase putin, ca o ciulama, apoi se da la rece.

Intre timp, se dizolva gelatina in apa calduta. Se bate frisca, se bat albusurile si se amesteca cu frisca si zaharul vanilinat. 

Intr-o forma pe fundul careia s-a asezat folie transparenta se aseaza felii de fructe, la alegere.

In ciulamaua rece se adauga gelatina (se dizolva in 1/2 cana apa calduta) si se amesteca bine.

Apoi se toarna toata compozitia peste frisca si albusuri.

Se pune 1/2 din amestec peste fructele din forma, se mai aseaza alte fructe taiate cubulete si apoi ultima parte de crema. 

Se pune la rece pentru cateva ore si apoi se orneaza cu frisca si fructe!

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: