Mancaruri: Tort Nesquik
Maxim 6049 kb
- 14 Apr 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tort Nesquik
- Discuţie reteta Tort Nesquik
- tort
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tort Nesquik", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 16%Calorii 318.1kcal
- 40%Grăsimi 24.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 8%Carbohidraţi 18.5g
- 2%Fibre 0.5g
- -%Zaharuri -g
- 6%Proteine 5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
16%
40%
8%
6%
CZE% Tort Nesquik pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tort Nesquik pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tort Nesquik pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Pt. o foaie: 2 albuse,2linguri zahar,1lingura si jumatate de nuca macinata,1/2lingura faina.Se fac 3 foi.
Crema 1:6galbenuse,340ml lapte,3 1/2 linguri faina,3 1/2linguri zahar + 80g, 85 g unt, 70 g nesquik(praf)
Crema 2:370ml frisca lichida, 3 pliculete zahar vanilat
Glazura:100g ciocolata,40g unt
Mod de preparare
Foile:batem albusurile cu zahar,adaugam nuca si amestecam,apoi se adauga faina si amestecam.Se da la copt 20 min.Repetam operatiunea de 3 ori.
Crema 1:amestecam intr-o craticioara zaharul cu faina si galbenusurile si cu un pic de lapte.Punem pe foc si adaugam laptele treptat amestecand continuu pana se ingroasa.Luam de pe foc si o lasam sa se raceasca.Frecam untul spuma,adaugam cele 80 g zahar si nesquik apoi o amestecam cu galbenusurile.
Glazura:topim pe bain-marie ciocolata cu untul.Cat inca e cald ungem fiecare foaie cu glazura si lasam sa se raceasca.
Crema 2:batem frisca cu cele 3 plicuri de zahar vanilat.
Punem pe prima foaie 1/3 din crema 1 apoi 1/3 din crema 2,urmatoarea foaie,1/3 din crema 1,1/3 din crema 2,ultima foaie restul din crema 1 si crema 2.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-2 din total 2
Mi-a plăcut: Un tort foarte bun
Nu mi-a plăcut: Foile au iesit cam subtiri, si cam multa frisca, ar trebui marite cantitatile pentru blat si pentru crema.
08.02.2011, ora 13:19Mi-a plăcut: un super tort foarte,foarte bun
Nu mi-a plăcut: nu imi place ca ingrasa
14.04.2010, ora 18:32Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!