Mancaruri: Tumaca (Pasta de rosii)
Maxim 6049 kb
- 25 Apr 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tumaca
- Discuţie reteta Tumaca (Pasta de rosii)
- pasta, rosii, tumaca
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tumaca (Pasta de rosii)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 97kcal
- 13%Grăsimi 8.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 0%Sodiu 6.8mg
- 1%Carbohidraţi 3.3g
- 4%Fibre 1g
- 8%Zaharuri 3.9g
- 1%Proteine 0.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
13%
1%
1%
CZE% Tumaca (Pasta de rosii) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tumaca (Pasta de rosii) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tumaca (Pasta de rosii) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Este un mic dejun de origine spaniola, foarte bun si consistent, insotit de o felie de paine integrala.
Rosii, otet balsamic, ulei de masline, putina sare, si o feliuta de usturoi, daca doriti.
Mod de preparare
Se spala rosiile, se pun in vasul de la mixer/blender cu tot cu coaja.
Se adauga si otetul, uleiul de masline si sarea.
Se paseaza totul prin blender pana obtineti o pasta omogena.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!