Calorii pentru aperitiv
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Chec aperitiv cu ciuperci si broccoliAdăugat de Elenka, în Aperitive - (nu sunt păreri)
Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca. Branza se rade si se amesteca in compozitie. Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si ...
Calorii: 145.7, Grăsimi: 8.5, Carbohidraţi: 5.8, Proteine: 12.8, Fibre: 1.8, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Chiftele din dovlecei si telemea de oaieAdăugat de sherpika, în Aperitive - (nu sunt păreri)
Ceapa verde si usturoiul verde se toaca cu blenderul si se amesteca cu restul de ingrediente, apoi se formeaza chiftelele si se pun pe hartie de copt unsa cu putin ulei si se da la ...
Calorii: 145.6, Grăsimi: 7.9, Carbohidraţi: 8.9, Proteine: 8.3, Fibre: 5.5, Sodiu: 23.6Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Biscuiti de casa cu hrisca si telemeaAdăugat de specchio, în Aperitive - (nu sunt păreri)
Se amesteca ingredientele pana devin ca o pasta consistenta. Se pun cu o lingurita gramajoare pe o tava unsa cu unt si se coc la foc potrivit. Deliciosi!
Calorii: 270, Grăsimi: 17, Carbohidraţi: 17.2, Proteine: 13.2, Fibre: 2.4, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Tarta cu branza de oaie, urda si spanacAdăugat de marinella, în Aperitive - (nu sunt păreri)
Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender si apoi puse la oala cu spanacul la fiert). Compozitia se rastoarna intr-un vas de tarta yena si se da la cuptor pentru 30 minute.
Calorii: 163.8, Grăsimi: 11.3, Carbohidraţi: 3.5, Proteine: 11.8, Fibre: 0.5, Sodiu: 197.7Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Chiftele din conopida si urda de oaieAdăugat de sherpika, în Aperitive - (nu sunt păreri)
Conopida fiarta in apa cu sare se toaca sau se zdrobeste cu furculita si se amesteca cu urda sfaramata, ceapa, mararul si patrunjelul tocate fin si restul de ingrediente. Se incinge si se unge o tigaie ...
Calorii: 91.7, Grăsimi: 4.7, Carbohidraţi: 7.9, Proteine: 5.8, Fibre: 4.7, Sodiu: 561.8Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Rosii umplute cu branza si smantanaAdăugat de oama, în Aperitive - (nu sunt păreri)
Mod de preparare: 1.Se spala rosiile si li se taie un capacel.Cu o lingurita li se scoate miezul si semintele.Se sareaza si se pipereaza in interior. 2.Se spala si se toaca foarte fin busuiocul. 3.Intr-un bol, se amesteca ...
Calorii: 215, Grăsimi: 16, Carbohidraţi: 11.8, Proteine: 8.1, Fibre: -, Sodiu: 301Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Chiftelute de curcanAdăugat de ramo0215, în Aperitive - (nu sunt păreri)
Se amesteca ingredientele si se formeaza chiftelute care se dau la cuptor
Calorii: 177.8, Grăsimi: 2.3, Carbohidraţi: 5.2, Proteine: 33.4, Fibre: -, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Chiftelute de pui la cuptorAdăugat de gainusafermecata, în Aperitive - (nu sunt păreri)
Se pune carnea, oul, ceapa, mararul si patrunjelul in blender. Dupa se adauga pesmetul si se fac chiftelute care se pun in tava cu hartie de copt la cuptorul incins pentru vreo 15-20 minute.
Calorii: 225, Grăsimi: 4.7, Carbohidraţi: 11.4, Proteine: 33.1, Fibre: -, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Ardei umplut cu branza si marar by TinaAdăugat de Tina, în Aperitive - (nu sunt păreri)
Se umple ardeiul cu pasta de branza cu condimente
Calorii: 72, Grăsimi: 3.6, Carbohidraţi: 4.7, Proteine: 6.1, Fibre: 1, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Chiftele din carne de curcan cu dovlecei a la sherpikaAdăugat de sherpika, în Aperitive - (nu sunt păreri)
Carnea se toaca și se amesteca cu restul de ingrediente care au fost tocate si ele in prealabil (dovlecelul, menta, patrunjelul, ceapa verde si usturoiul - eu le-am tocat cu blenderul), condimentele, oul si painea ...
Calorii: 158.7, Grăsimi: 2.6, Carbohidraţi: 7.6, Proteine: 25.3, Fibre: 1.6, Sodiu: 512.9Adaugă în meniuAdaugă la favorite