Mancaruri: File de pangasius la gratar
Maxim 6049 kb
- 04 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- File pangasius
- Discuţie reteta File de pangasius la gratar
- peste, pangasius, gratar
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Păreri despre aliment
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-2 din total 2
Mi-a plăcut: Recomand in contra partida un peste autohton crescut in libertate ,marinat cateva ore intr-un amestec de zeama de lamaie,ulei(autohton) de floarea soarelui presat la rece,(uleiul de masline este 80% contrafacut) adaugati urme de sare si piper .Inabusit cate 5-7 minute pe fiecare parte intr-o tigaie de ceramica.Sevit alaturi de o garnitura de salata intr-o cantitate de 3 ori mai mare decat greutatea pestelui .Salatele,cruditatile sunt singurele care isi pastreaza enzimele vii.Pentru cine nu are tigaie ceramica pe gratarul de la cuptorul bine incins in 8-10 minute, cu un foc dat mare este gata si pestele nostru.
Nu mi-a plăcut: Prepararea pe gratar aduce implicit si gudronul(prod.cancerigen) pe alimentele noastre deci este o modalitate nesanatoasa de preparare a hranei.Pestele Pangasius(denumit si pestele otrava) este crescut (pe piata noastra provine din crescatorii) intr-un mod care il face nesanatos(toxic as putea spune).Pentru informatii suplimentare internetul va sta la dispozitie..
21.04.2012, ora 12:42Mi-a plăcut: Bun la gust si ieftin.
Nu mi-a plăcut: Se lipeste de tigaie / gratar daca nu folosesti ulei.
17.04.2012, ora 11:21