Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Păreri

Mancaruri: File de pangasius la gratar

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare

Păreri despre aliment

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-2 din total 2
  1. rodyharo

    Mi-a plăcut: Recomand in contra partida un peste autohton crescut in libertate ,marinat cateva ore intr-un amestec de zeama de lamaie,ulei(autohton) de floarea soarelui presat la rece,(uleiul de masline este 80% contrafacut) adaugati urme de sare si piper .Inabusit cate 5-7 minute pe fiecare parte intr-o tigaie de ceramica.Sevit alaturi de o garnitura de salata intr-o cantitate de 3 ori mai mare decat greutatea pestelui .Salatele,cruditatile sunt singurele care isi pastreaza enzimele vii.Pentru cine nu are tigaie ceramica pe gratarul de la cuptorul bine incins in 8-10 minute, cu un foc dat mare este gata si pestele nostru.

    Nu mi-a plăcut: Prepararea pe gratar aduce implicit si gudronul(prod.cancerigen) pe alimentele noastre deci este o modalitate nesanatoasa de preparare a hranei.Pestele Pangasius(denumit si pestele otrava) este crescut (pe piata noastra provine din crescatorii) intr-un mod care il face nesanatos(toxic as putea spune).Pentru informatii suplimentare internetul va sta la dispozitie..

    21.04.2012, ora 12:42
  2. Laur90

    Mi-a plăcut: Bun la gust si ieftin.

    Nu mi-a plăcut: Se lipeste de tigaie / gratar daca nu folosesti ulei.

    17.04.2012, ora 11:21

Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: