Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

manga6

  • Sexul: Feminin
  • Locaţie: buc, Romania
  • Ocupaţie:
  • Sport preferat: tae-bo
  • Dieta: Sanatos
  • Nivel de activitate: Moderat activ
  • Alimente adaugate: 15
  • Pareri despre alimente: 2
  • Meniuri salvate: 110
  • Profil in forum: manga6
Calorii alimente adăugate de manga6
Sunt în trecere...Slabuta in trecereSlabuta din

Ticker

Ticker slabit manga6

Ultimele alimente adăugate

  • Calorii Paste integrale de secara, SanoVita adaugat de manga6
    Paste integrale de secara, SanoVita
    Calorii: 389, Grăsimi: 7, Carbohidraţi: 68.9, Proteine: 12.6, Fibre: -, Sodiu: -
  • Calorii Inghetata de casa a la manga adaugat de manga6
    Inghetata de casa a la manga
    Calorii: 97.6, Grăsimi: 1.6, Carbohidraţi: 9.7, Proteine: 11.1, Fibre: -, Sodiu: -
    2 albusuri 2 lingurite de zahar 100 ml iaurt de baut 2 lingurite de cacao 1 lingurita esenta de ...
  • Calorii Mancare de fasole verde a la manga adaugat de manga6
    Mancare de fasole verde a la manga
    Calorii: 55.8, Grăsimi: 3.2, Carbohidraţi: 5.7, Proteine: 1.4, Fibre: -, Sodiu: -
    200gr fasole verde dujardin 150gr ceapa 3linguri ulei 3linguri rosii decojite cirio 1lingurita bulion 1litru apa
  • Calorii Varza calita a la manga adaugat de manga6
    Varza calita a la manga
    Calorii: 51.7, Grăsimi: 1.8, Carbohidraţi: 6.2, Proteine: 2.2, Fibre: -, Sodiu: -
    300gr varza 10gr ulei de masline 5gr marar 20gr rosii decojite 400ml bors 5gr bulion
  • Calorii Foietaj cu ciocolata amaruie adaugat de manga6
    Foietaj cu ciocolata amaruie
    Calorii: 353, Grăsimi: 23.8, Carbohidraţi: 21.1, Proteine: 13.6, Fibre: -, Sodiu: -
    180gr foietaj truffi 20gr ciocolata 80% anidor
Vezi toate alimentele »

Ultimele păreri despre alimente


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: