Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Calculator

Pe calorii.slabute.ro puteti găsi mai multe calculatoare, care sa vă ajute la corectarea stilului de viaţă si să va asiste în luarea de decizii corecte privin alimentaţia şi nivelul de activitate fizică. Daca ateţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să vă adresaţi slăbutelor din comunitate.

Unelte slabit (stanga)
Calorii consumate Informează-te asupra numărului de calorii consumate în activităţile fizice pe care le practici. Foloseşte calculatorul de calcul consum calorii pentru a estima şi ajusta efortul necesar. Necesar calorii Calculator care estimează necesarul zilnic de calorii în funcţie de nivelul tău de activitate fizică, pentru a slăbi sau a te menţine la greutatea actuală. Calculator IMC Calculator pentru informaţii despre Indicele tău de Masă Corporală (IMC). Te ajută să iei decizii privind greutatea ta actuală şi impactul ei asupra sănătăţii tale.
Unelte slabit (right)
Unelte slabit (stanga)
Greutatea ideală Calculator pentru estimarea greutăţii tale ideale. De asemenea, te ajută în procesul de evaluare a greutaţii curente şi deciziile pe care trebuie să le adopţi. Greutatea ideală copii Calculator pentru estimarea greutăţii ideale la copii şi adolescenţi, care te ajută în procesul de evaluare a greutaţii curente şi deciziile care trebuie să le adopţi. Metabolism bazal Calculator pentru estimarea metabolismului tău bazal. Te ajută să-ţi planifici alimentaţia şi efortul fizic, necesare pentru obţinerea greutăţii dorite.
Unelte slabit (right)
Unelte slabit (stanga)
Grăsimea corporală Calculator pentru estimarea procentului de grăsime corporală. Este util atât în slăbit, cât şi în sportul de performanţă. Te ajută să identifici la timp problemele legate de excesul de grâsime corporală. Suprafaţa corpului Calculator pentru estimarea suprafaţei corpului. Suprafaţa corpului este utilă în scopuri medicale. Raport talie/şolduri Calculator pentru calculul raportului dintre talie şi şolduri. Acest raport este un indicator al sănătăţii şi al fertilităţii, dacă se află în limitele normale.
Unelte slabit (right)
Unelte slabit (stanga)
Pulsul ideal Calculator ce estimează pulsul ideal necesar pentru efectuarea exerciţiilor la randament maxim. Necesar calciu Calculator pentru calculul necesarului zilnic de calciu. Necesar fibre Calculator pentru calculul necesarului zilnic de fibre. Este esenţial pentru a preveni problemele legate de digestie şi tranzit intestinal.
Unelte slabit (right)
Unelte slabit (stanga)
Calculator nutrienţi Calculator pentru calculul necesarului zilnic de nutrienţi: proteine, grăsimi, carbohidraţi şi sodiu. Greutate sarcină Calculator pentru estimarea greutăţii într-o anumită perioadă a sarcinii. Calculator sarcină Calculator pentru estimarea datei de concepţie, datei de naştere a copilului şi săptămânii de sarcină.
Unelte slabit (right)
Unelte slabit (stanga)
Ciclizare calorii Calculator plan ciclizare calorii.
Unelte slabit (right)

Ai nevoie de ajutor?

Dacă vrei să oferi sau să primeşti ajutor, sau doar să stai de vorbă cu slăbuţele, accesează legăturile de mai jos:


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: