Mancaruri: Ciorba de salata, Andrada
Maxim 6049 kb
- 14 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de salata
- Discuţie reteta Ciorba de salata, Andrada
- salata, supa, ciorba
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de salata, Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 17.1kcal
- 1%Grăsimi 0.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 15mg
- 0%Sodiu 3.2mg
- 0%Carbohidraţi 1g
- 5%Fibre 1.4g
- 0%Zaharuri 0.1g
- 1%Proteine 1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
1%
0%
1%
CZE% Ciorba de salata, Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de salata, Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de salata, Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Apa 4 l
- salata verde creata-530 g
- morcov ras 160 g
- ceapa 109 g
- usturoi 16 g
- ulei Raza soarelui 24 ml
- faina integrala de grau Sano vita-25 g
- lapte batut Profi 510 g
- suc lamaie 45 g
- galbenus 22 g
- albusuri 60 g
- oua 180 g
- vegeta-21
- Maggi-secretul gustului legume 9g
- marar 15 g
- patrunjel 15 g
- .................................................
- Produs finit=6900g=1181 calorii
Mod de preparare
Preparare:
- Curăţaţi ceapa, usturoiul, morcovii.
- Treceţi morcovii prin răzătoarea mare. Tocaţi mărunt ceapa. Pisaţi usturoiul.
- Extrageţi sucul din lămâie. Desfaceţi şi spălaţi bine frunzele de salată.
- Încingeţi uleiul într-o oală.
- Adăugaţi şi rumeniţi uşor – până se înmoaie – ceapa, usturoiul, şi morcovul.
- Adaugati si rumeniti si faina putin.
- Stingeţi cu 4 litri de apă, adăugaţi puţină sare sau vegeta si condimente dupa gust şi lăsaţi să fiarbă.
- Adăugaţi frunzele de salată rupte fâşii.
- Faceţi un amestec din laptele batut,gălbenuşul de ou,zeama de lamaie şi încorporaţi-l treptat in ciorbita.
- Adăugaţi in fir subtire albusurile si ouale batute bine ca sa faca zdrente(sau puteti sa faceti omleta si sa adugati fasii din aceasta)
- Asezonaţi daca mai este nevoie.
- Adăugaţi verdeaţa şi opriţi focul.
Ciorba de salată se serveşte caldă sau rece.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: Trebuie sa fie foarte gustoasa!
Nu mi-a plăcut: Daca sunt in perioada cand trebuie sa slabesc, eu nu as rumeni legumele in ulei si nu as adauga faina.
06.12.2016, ora 13:29Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!