Mancaruri: Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline
Maxim 6049 kb
- 26 Apr 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline
- Discuţie reteta Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline
- oua, urda, aperitiv
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 134kcal
- 8%Grăsimi 4.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 65.7mg
- 0%Sodiu 1.1mg
- 2%Carbohidraţi 5.3g
- 0%Fibre 0.1g
- 8%Zaharuri 4.1g
- 19%Proteine 16.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
8%
2%
19%
CZE% Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- urda - 100g
- oua - 5buc
- piept de curcan afunat - 90g
- ciuperci - 80g
- masline fara samburi - 30g
- faina de soia - 30g
- cateva fire de patrunjel, un praf de sare, un praf de piper
Mod de preparare
Urda se amesteca cu pieptul de curcan afumat taiat cubulete, ciupercile taiate cubulete, maslinele fara samburi feliate, faina de soia, ouale, cateva fire de patrunjel tocat marunt, sare, piper. Compozitia se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la foc mediu pana se rumeneste (cca 40 de minute).
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: Este usor de preparat si foarte gustos. Pieptul afumat si urda dau un gust aparte checului.
Nu mi-a plăcut: -----------------------------
07.05.2012, ora 12:38Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!