Mancaruri: Ciorba cu mazare si smantana a la Mika
Maxim 6049 kb
- 08 Jan 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba cu mazare si smantana
- Discuţie reteta Ciorba cu mazare si smantana a la Mika
- smantana, mazare, supa, ciorba
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba cu mazare si smantana a la Mika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 40kcal
- 4%Grăsimi 2.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 2.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 2%Proteine 1.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
4%
1%
2%
CZE% Ciorba cu mazare si smantana a la Mika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba cu mazare si smantana a la Mika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba cu mazare si smantana a la Mika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 107 g ceapa
- 51 g morcov
- 2 linguri zarzavat de casa
- 475 g mazare
- 154 g galbenus ou
- 144 g smantana vian 20%
- 1 cub gaina mammita
- 28 g mirodenia fuchs
Mod de preparare
Ceapa si morcovul se taie marunt si se pun la fiert impreuna cu mazarea si zarzavatul. Se adauga mirodenia si cubul si se lasa sa fiarba.
In acest timp galbenusul se amesteca cu smantana. Cand ciorba incepe sa fiarba se scoate int-un bol putina ciorba si se lasa 5 minute sa se mai raceasca, apoi se adauga peste smantana, iar amestecul rezultat se pune in ciorba, amestecand continuu.
Se mai lasa pe foc 5 minute. Se poate adauga sare de lamaie daca se doreste mai acra.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!