Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mancarica de salau cu legume

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancarica de salau cu legume", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 60kcal
  • 3%Grăsimi 2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 3g
  • 4%Fibre 1g
  • -%Zaharuri -g
  • 10%Proteine 9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.6 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 60
3%
Grasimi 2g
3%
Glucide 3g
1%
Proteine 9g
10%

CZE% Mancarica de salau cu legume pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mancarica de salau cu legume pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
3%
Glucide:
1%
Proteine:
10%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancarica de salau cu legume pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • un salau dezosat
  • un morcov marisor
  • o ceapa medie
  • 2 gogosari
  • o jumatate de conserva de rosii taiate
  • 2 linguri de ulei de masline
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Se curata, se taie si se calesc usor legumele in uleiul de masline.

Se toarna peste ele 2-3 pahare de apa  si se lasa sa fiarba. Intre timp, carnea de peste se taie cubulete.

Dupa ce au fiert legumele, se adauga rosiile din conserva, pestele si condimentele.

Se mai lasa sa fiarba 15 minute, pana cand se fierbe suficient si carnea.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: