Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 18%Calorii 363.8kcal
  • 25%Grăsimi 15.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 0mg
  • 0%Sodiu 0.7mg
  • 22%Carbohidraţi 52.7g
  • 2%Fibre 0.6g
  • 36%Zaharuri 17.9g
  • 5%Proteine 4.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 363.8
18%
Grasimi 15.8g
25%
Glucide 52.7g
22%
Proteine 4.1g
5%

CZE% Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
18%
Grasimi:
25%
Glucide:
22%
Proteine:
5%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1 cana (250 ml) zahar pudra,
  • 1/2 cana ulei,
  • 3 linguri cu varf de cacao,
  • 2 cani faina,
  • 1 1/2 cana apa minerala,
  • 1 lingurita amoniac sau praf de copt
  • 1 borcan de gem (cca. 370 g),
  • cateva picaturi zeama de lamaie.

Glazura:

  • 5 linguri cacao
  • 4 linguri margarina
  • 4 linguri apa
  • 4 linguri zahar tos

Mod de preparare

Se amesteca totul pana sa face crema si se pune in tava unsa si tapetata cu faina.

Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Se verfifica cu o scobitoare si daca e gata se lasa la racit.

Intre timp se face glazura:

Se amesteca toate intr-o craticioara si se lasa la foc mic pana ce amestecul devine de consistenta unei smantani, apoi se intinde pe uniform deasupra prajiturii.

Recunosc ca retea mea nu e una dietetica, dar se poate pune zahar brun in loc de zahar alb si mai vedeti voi ce modificari faceti sa fie mai putin calorica.

Aceasta e preferata mea!Sper sa va placa si voua!

Mie mi-a iesit 1800 g produs finit a 363.8 calorii pe 100 g 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: