Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Orez cu spanac Dark

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Orez cu spanac Dark", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 87.4kcal
  • 4%Grăsimi 2.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 6%Carbohidraţi 14.8g
  • 2%Fibre 0.6g
  • -%Zaharuri -g
  • 2%Proteine 1.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 87.4
4%
Grasimi 2.4g
4%
Glucide 14.8g
6%
Proteine 1.7g
2%

CZE% Orez cu spanac Dark pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Orez cu spanac Dark pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
4%
Glucide:
6%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Orez cu spanac Dark pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 63 g ceapa
  • 57 g morcov
  • 287 g orez alb
  • 204 g spanac proaspat
  • 40 ml ulei
  • 10 g baza pentru mancaruri Mirodenia
  • 135 g suc de rosii

Mod de preparare

Se toaca radacinoasele si ceapa si se pun la calit cateva minute in ulei, apoi se adauga apa si se lasa la fiert pana s-au inmuiat. Se spala orezul in mai multe ape pana nu mai lasa urma de faina de orez in apa, se lasa in apa la inmuiat 10-15 min, se se adauga orezul in apa cu legume si se lasa la fiert pana scade si orezul este bun de mancat. Aproepe de sfarsit se adauga spanacul tocat nu foarte marunt, Mirodenia si sucul de rosii

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: