Mancaruri: Oua cu branza la cuptor a la Lauricius
Maxim 6049 kb
- 18 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Oua cu branza la cuptor
- Discuţie reteta Oua cu branza la cuptor a la Lauricius
- branza, oua
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Oua cu branza la cuptor a la Lauricius", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 137kcal
- 16%Grăsimi 9.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 2.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 8%Proteine 7.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
16%
1%
8%
CZE% Oua cu branza la cuptor a la Lauricius pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Oua cu branza la cuptor a la Lauricius pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Oua cu branza la cuptor a la Lauricius pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Oua, branza feta, rosii, ceapa verde, oregano, pipeu, ulei masline
Mod de preparare
Pentru o portie: se unge o farfurie termorezistenta cu 5 gr. de ulei de masline. Se tapeteaza cu rosii taiate rondele (cam o rosie de 80-100 gr. intra la o farfurie normala). Peste rosii se presara putin oregano. Se pun apoi cateva felii de branza feta, taiate subtiri, pana sa acopera rosiile. Se ia unul-doua fire de ceapa verde, te toaca si se presara peste branza. Se sparg doua oua deasupra (cu grija, sa nu spargeti galbenusul). Se presara piper. Se da la cuptor (la 200-220 grade) pana cand albusul e facut si galbenusul are o crusta.
Observatie: la branza feta am calculat cu valorile de la branza feta Arla.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!