Mancaruri: Peste pescaresc
Maxim 6049 kb
- 03 Feb 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Peste pescaresc
- Discuţie reteta Peste pescaresc
- peste
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Peste pescaresc", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 96.5kcal
- 10%Grăsimi 6g
- 0%Grăsimi saturate 0g
- Grăsimi polinesaturate 0g
- Grăsimi mononesaturate 0g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 0mg
- 1%Carbohidraţi 2.3g
- 0%Fibre 0g
- 2%Zaharuri 0.9g
- 10%Proteine 8.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
10%
1%
10%
CZE% Peste pescaresc pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Peste pescaresc pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Peste pescaresc pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
750 g. file pangasius, 3 linguri ulei de masline, 2 cepe,2-3 catei usturoi, 1/4 lingurita cimbru pisat, 2-3 linguri bulion, 1 ½ pahar apa, un virf cutit zahar, condimente dupa gust.
Preparare:
Pestele proaspat sau dezghetat se taie in bucati nu prea mari, se condimenteaza (eu prefer diferite condimente fara sare)si se lasa sa stea intr-un vas acoperit pina se prepara urmatorul sos: se pune intr-o cratita ceapa taiata marunt, se toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se adauga uleiul, zaharul, usturoiul bine strivit, cimbrul si bulionul. Dupa ce da un clocot-doua, se pun bucatile de peste, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba acoperit, la foc foarte mic sau in cuptor pina cind scade bine sosul.
Pofta buna!
Mod de preparare
Momentan nu există o descriere pentru "Peste pescaresc"
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!