Mancaruri: Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam
Maxim 6049 kb
- 22 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam
- Discuţie reteta Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam
- cascaval, piept pui, ciuperci, rulou, rulouri, edam
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 100.6kcal
- 6%Grăsimi 4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 0.1mg
- 1%Carbohidraţi 2.6g
- 1%Fibre 0.3g
- 1%Zaharuri 0.3g
- 16%Proteine 14.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
6%
1%
16%
CZE% Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Rulou din piept pui cu ciuperci pleurotus si cascaval edam pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Suc de lamaie, proaspat stors -244g
- Condimente cu gust de pui -70g
- Cascaval Edam -200g
- Piept de pui fara piele -1000g
- Margarina cu omega 3, Becel -30g
- Ciuperci Pleurotus -500g
- Ulei de masline - 20ml
Mod de preparare
Se soteaza ciupercile in margarina,se bate carnea ca pt snitel.Se aduga ciupercile si cascavalul si se ruleaza ;apoi se baga in staniol uns cu putin ulei si se dau la cuptor.Se scot din staniol dupa 30 min ;se adauga zeama de lamaie si se baga la cuptor inapoi pana prin o culoare rumena. o culoare frumoasa.
Usor,sanatos si gustos!Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!