Mancaruri: Spanac la cuptor a la Rallara
Maxim 6049 kb
- 26 Mar 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Spanac cuptor
- Discuţie reteta Spanac la cuptor a la Rallara
- spanac, mancare
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Spanac la cuptor a la Rallara", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 89kcal
- 8%Grăsimi 4.7g
- 3%Grăsimi saturate 0.6g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 1%Sodiu 14.3mg
- 2%Carbohidraţi 4.9g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 8%Proteine 7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
8%
2%
8%
CZE% Spanac la cuptor a la Rallara pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Spanac la cuptor a la Rallara pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Spanac la cuptor a la Rallara pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 750g spanac gata fiert si scurs
- 15g usturoi
- 2 oua integrale de casa
- 150g branza burduf (Bonas, firma locala Cluj)
- 200ml lapte (Zuzu 1.5% grasime)
- sare
- piper
- nucsoara
Mod de preparare
Spanacul fiert si scurs se marunteste, apoi se adauga usturoiul maruntit impreuna cu restul alimentelor. Se pune totul intr-o tava si se da la cuptor pentru aproximativ 60 minute. Sare, piper si nucsoara dupa gust.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!