Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Sufleu de branza fara faina, Montignac

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sufleu de branza fara faina, Montignac", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 10%Calorii 209.4kcal
  • 22%Grăsimi 13.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 22.3mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 5.6g
  • -%Fibre -g
  • 1%Zaharuri 0.4g
  • 18%Proteine 16.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 209.4
10%
Grasimi 13.6g
22%
Glucide 5.6g
2%
Proteine 16.1g
18%

CZE% Sufleu de branza fara faina, Montignac pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Sufleu de branza fara faina, Montignac pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
10%
Grasimi:
22%
Glucide:
2%
Proteine:
18%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sufleu de branza fara faina, Montignac pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

- 150 gr de branza de vaci cu 0% materii grase
- 75 gr de cascaval
- 2 galbenusuri
- 2 albusuri batute spuma
- sare, piper

Mod de preparare

Amestecati branza, cascavalul ras si galbenusurile. Sarati si piperati;

Bateti albusurile spuma foarte tare;

Amestecati cele doua compozitii si puneti-le intr-o forma;

Coaceti in cuptorul incalzit (225 sau termostat 7) timp de 30-40 minute;

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: