Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Sufleu de conopida si fasole galbena, Jigodela

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sufleu de conopida si fasole galbena, Jigodela", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 131.7kcal
  • 16%Grăsimi 10.1g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 5.5g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 5%Proteine 4.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 131.7
7%
Grasimi 10.1g
16%
Glucide 5.5g
2%
Proteine 4.7g
5%

CZE% Sufleu de conopida si fasole galbena, Jigodela pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Sufleu de conopida si fasole galbena, Jigodela pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
16%
Glucide:
2%
Proteine:
5%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sufleu de conopida si fasole galbena, Jigodela pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 250 g conopida
  • 200 g pastai de fasole galbena
  • 2 oua
  • 50 g telemea
  • mirodenii dupa gust
  • 10 g unt
  • 10 g pesmet

Mod de preparare

Se fierb conopida si fasolea pana se inmoaie si se scurg bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet.

Se bat cele 2 oua si se amesteca bine cu telemeaua rasa.

Se pun legumele in tava, se pune amestecul de branza si oua peste ele si se niveleaza.

Se da tava la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos :)

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: