Mancaruri: Supa de mazare si curcan
Maxim 6049 kb
- 25 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa de mazare si curcan
- Discuţie reteta Supa de mazare si curcan
- mazare, supa, curcan
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de mazare si curcan", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 32.9kcal
- 1%Grăsimi 0.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 3.9g
- 2%Fibre 0.5g
- -%Zaharuri -g
- 3%Proteine 2.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
1%
2%
3%
CZE% Supa de mazare si curcan pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa de mazare si curcan pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de mazare si curcan pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 120g carne de curcan mai grasa (resturi ramase de la transare, piele)
- 12g linte rosie
- 100g mazare uscata
- 40g ceapa rosie
- 115g broccoli
- 450g dovlecei
- 80g ardei capia
- 65g albus ou (de la doua oua)
- 25g patrunjel verde
- sare
Mod de preparare
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii.
Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert.
Cand au fiert se adauga ingredientele din mixer pasate si se lasa la fiert.
La sfarsit se pun broccoli rupti buchetele si ardeii capia taiati fideluta si se mai dau cateva clocote.
Se lasa sa se racoreasca si se drege cu albusul de ou batut spuma si cu patrunjelul fin tocat.
Rezulta cca 2400g de supa groasa.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!