Mancaruri: Supa de morcovi cu marar
Maxim 6049 kb
- 17 Mar 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa de morcovi cu marar
- Discuţie reteta Supa de morcovi cu marar
- morcovi, marar, supa
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de morcovi cu marar", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 3%Calorii 50kcal
- 3%Grăsimi 1.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 13%Sodiu 320mg
- 3%Carbohidraţi 7.2g
- 6%Fibre 1.8g
- -%Zaharuri -g
- 3%Proteine 2.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
3%
3%
3%
3%
CZE% Supa de morcovi cu marar pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa de morcovi cu marar pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de morcovi cu marar pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa, tocata mare
- 1 catel de usturoi, tocat
- 400 ml supa de pasare, degresata, partial desarata
- 600 g morcovi curatati, tocati mare
- 0.5 lingurita cimbru uscat, faramitat
- sare si piper alb
- 0.25 cana iaurt degresat
- 1 lingura marar, tocat fin
Mod de preparare
- Se incinge uleiul intr-o cratita de marime potrivita, la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul. Se calesc 5 minute, pana se moaie. Se adauga supa de pasare, morcovii si cimbrul. Se fierbe descoperit circa 40 de minute, pana se moaie legumele.
- Din supa obtinuta se face un piure cu ajutorul unui blender (in transe). Se adauga sare si piper. Se serveste fierbinte si se orneaza fiecare portie cu iaurt si marar. Se poate servi si rece. Pentru aceasta, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se acopera si se pune la frigider pana cand se raceste. Se orneaza chiar inainte de a se servi
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!