Mancaruri: Sushi a la Slabuta
Maxim 6049 kb
- 04 Jun 2009Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Discuţie reteta Sushi a la Slabuta
- miere, somon, alge, otet, wasabi, sushi
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Sushi a la Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 12%Calorii 239kcal
- 5%Grăsimi 3.03g
- 0%Grăsimi saturate 0g
- Grăsimi polinesaturate 0g
- Grăsimi mononesaturate 0g
- Colesterol 0mg
- 9%Sodiu 208.6mg
- 19%Carbohidraţi 44.5g
- 2%Fibre 0.68g
- 0%Zaharuri 0g
- 10%Proteine 8.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
12%
5%
19%
10%
CZE% Sushi a la Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Sushi a la Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Sushi a la Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 portii:
- Orez cu bob rotund Scotti (130 gr)
- Alge de mare Sushi Nori, Blue Dragon (2 foi)
- Miere (de tei, poliflora) (3 lingurite)
- Otet de mere (2 linguri)
- Castraveti (50 gr)
- Somon afumat, Negro 2000 (75 gr)
- Sare de masa (1.8 gr = 1/3 lingurita)
Mod de preparare:
- Se pun 130 gr de orez cu 3 parti apa (390 ml) intr-o cratita, se fierbe la foc mic pana scade toata apa.
- Se aseaza foile de alge pe un "covoras" de bambus.
- Se pun intr-o cratita otetul, mierea si sarea, la foc mic se amesteca pana se dizolva sarea, se amesteca impreuna cu orezul gata fiert.
- Se intinde orezul pe alge.
- Se pun castravetii taiati felii subtiri si somonul.
- Se ruleaza cu ajutorul covorasului.
- Se pune la frigider, pana se raceste.
- Se taie rondele si se serveste cu pasta Wasabi.
Mod de preparare
Momentan nu există o descriere pentru "Sushi a la Slabuta"
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: Aproape ca la sushi-bar!
Nu mi-a plăcut: Trebuie un pic de exercitiu la roluire. Se poate inlocui orezul alb cu cel integral sau salbatic pentru un IG mai mic.
21.01.2011, ora 16:11Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!