Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Tabbouleh

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tabbouleh", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 ml
  • 5%Calorii 105kcal
  • 10%Grăsimi 6g
  • 3%Grăsimi saturate 0.5g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 0mg
  • 11%Sodiu 270mg
  • 5%Carbohidraţi 12g
  • 11%Fibre 3g
  • 2%Zaharuri 1g
  • 2%Proteine 2g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 105
5%
Grasimi 6g
10%
Glucide 12g
5%
Proteine 2g
2%

CZE% Tabbouleh pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Tabbouleh pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
10%
Glucide:
5%
Proteine:
2%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tabbouleh pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Timp de preparare: 1 ora si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

  • 1 salata verde
  • 3-4 legaturi de patrunjel verde
  • 10 frunze de minta rece verde
  • 4-5 cepi verzi
  • 5 rosii medii
  • 2 linguri crupa de griu (birgol)
  • 3 lamii
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust 

Mod de preparare

 

Mod de preparare:

Patrunjelul, menta si ceapa se taie foarte marunt.

Rosiile se taie in cuburi foarte mici. Crupa de griu se spala si se lasa la inmuiat cam timp de 5min., se scurge sucul de la lamii.

Amestecam patrunjelul cu menta, ceapa si cu rosiile apoi adaugam crupa de griu, sucul de lamiie, uleiul de masline si sare dupa gust.

Ornamentam cu salata verde si lamiie, putetiinfrumutesa salata cum doriti.

 

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: