Mancaruri: Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci
Maxim 6049 kb
- 21 Nov 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci
- Discuţie reteta Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci
- branza, branza vaci, brocoli, tarta, conopida, broccoli
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 80.5kcal
- 3%Grăsimi 1.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 10mg
- 12%Sodiu 283.1mg
- 2%Carbohidraţi 4.2g
- 6%Fibre 1.6g
- 2%Zaharuri 1g
- 13%Proteine 11.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
3%
2%
13%
CZE% Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- broccoli, gatit, fiert, scurs de apa, cu sare - 452 gr
- conopida, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sare - 530 gr
- branza negrasa 0% grasime - 750 gr
- ardei gras, dulce, rosu, congelat, tocat, nepreparat - 25 gr
- ou de gaina, integral - 3 bucati
- mozzarella (branza cu cheag tare) - 95 gr
- sare de/pentru masa - 6 gr (1 lingurita)
Mod de preparare
- Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt.
- Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza.
- In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita.
- Iar pe exterior/margini se aseaza broccoli fiert.
- Se sareaza dupa gust. Deasupra se pune ardeiul gras rosu tocat.
- Se bat ouale bine si se toarna deasupra.
- Mozzarella se taie feliute, care se pun peste tarta.
- Se da la cuptor pentru 35 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!