Mancaruri: Tarta Lemon Pie, by Sunshine
Maxim 6049 kb
- 18 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tarta Lemon Pie, by Sunshine
- Discuţie reteta Tarta Lemon Pie, by Sunshine
- lamaie, prajitura, tarta
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta Lemon Pie, by Sunshine", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 108.5kcal
- 4%Grăsimi 2.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 8%Carbohidraţi 18.1g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 5%Proteine 4.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
4%
8%
5%
CZE% Tarta Lemon Pie, by Sunshine pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tarta Lemon Pie, by Sunshine pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta Lemon Pie, by Sunshine pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ou de gaina, integral, 90g -
Zahar cu vanilie Bourbon, Real Quality, 16g -
Esenta de vanilie, imitatie, fara alcool, 5g -
Lamaie, Coaja de lamaie, 1 lingura 7g -
Tarate fine de grau, 100% natural si integral, Solaris Plant, 6g -
Faina de grau, integrala, 17g
Praf de copt, scazut in sodiu,3 gr
Lapte degresat 0,1%, LaDorna, 350ml -
Lamaie, Coaja de lamaie, 2 linguri 9g
Suc natural de lamaie, 60ml -
Amidon de cartofi, Real Quality, 2 linguri 28g -
Zahar brun, 65g -
Gelatina instant pentru gelificarea lichidelor, Dr. Oetker, 10g -
Galbenus de ou, 37g
Mod de preparare
Intai facem crema: Batem cu mixerul galbenusurile cu esenta de vanilie si coaja de lamaie. Apoi punem laptele la fiert impreuna cu amidonul si zaharul, amestecam incet pana fierbe. Luam de pe foc, si adaugam ouale batute, amestecand incet. Mai punem 2 min intreaga compozitie pe foc, apoi o lasam sa raceasca.
Intre timp facem blatul: incalzim cuptorul la foc mediu, batem albusurile spuma, apoi adaugam un pliculet de zahar vanilat si batem pana se topeste. Aceeasi operatiune facem cu galbenusurile si cel de-al doile pliculet de zahar vanilat. Incorporam incet cele doua compozitii, adaugam coaja de lamaie, 1 lingura faina integrala, 1 lingura tarate fine si un varf de cutit de praf de copt. Mixam 2 min. O forma de tort cu peretii detasabili o ungem cu unt si tapetam cu faina. Punem compozitia si o dam la cuptor 20 min.
Acum punem gelatina in sucul de lamaie, o lasam sa se inmoaie si apoi o amestecam incet in crema, calda inca. Se da la frigider.
Lasam blatul sa se raceasca, si punem crema in forma de tort, nivelam si dam la frigider pana se intareste crema bine.
Scoatem peretii formei, si putem servi
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!