Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Buseuri de spanac cu branza topita

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Buseuri de spanac cu branza topita", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 104.8kcal
  • 8%Grăsimi 5.2g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 4.5g
  • 5%Fibre 1.5g
  • -%Zaharuri -g
  • 11%Proteine 10g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 104.8
5%
Grasimi 5.2g
8%
Glucide 4.5g
2%
Proteine 10g
11%

CZE% Buseuri de spanac cu branza topita pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Buseuri de spanac cu branza topita pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
8%
Glucide:
2%
Proteine:
11%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Buseuri de spanac cu branza topita pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 250 gr spanac decongelat
  • 150 gr urda
  • 75 gr branza topita
  • o ceapa mica
  • Un ardei capia
  • 2 oua mici
  • Condimente dupa gust
  • Putin ulei de masline pt uns forma

Mod de preparare

Se decongeleaza si se scurge de apa spanacul. Se tine poe foc intr-o cratita, amestecand din cand in cand, pana se evapora apa in exces.

Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, se adauga condimentele.

Se taie ceapa si ardeiul marunt

Se amesteca toate aceste ingrediente, se adauga ouale

Se aseaza compozitia in forme de briose, unse in prealabil cu putin ulei de masline, si se aseaza la cuptor

Se coace pana cand se intareste suficient incat sa nu se mai prinda de o furculita introdusa in compozitie

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: