Mancaruri: Cannelloni cu sos bechamel si bolognese
Maxim 6049 kb
- 25 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Cannelloni cu sos bechamel si bolognese
- Discuţie reteta Cannelloni cu sos bechamel si bolognese
- sos, bolognese, caneloni, cannelloni, bechamel
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cannelloni cu sos bechamel si bolognese", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 8%Calorii 168.1kcal
- 11%Grăsimi 6.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 7%Sodiu 156.4mg
- 7%Carbohidraţi 16.8g
- 3%Fibre 0.7g
- 3%Zaharuri 1.3g
- 12%Proteine 10.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
8%
11%
7%
12%
CZE% Cannelloni cu sos bechamel si bolognese pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Cannelloni cu sos bechamel si bolognese pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cannelloni cu sos bechamel si bolognese pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- cannelloni din grau dur - 436 gr
- sos Bechamel - 653 gr
- sos Bolognese - 1660 gr
- mozzarella - 255 gr
- oregano - 1 lingurita
- rosii pasate - 100 gr
Mod de preparare
- Se prepara sosurile Bechamel si Bolognese.
- Se tapeteaza tava cu hartie de copt.
- Cannelloni se fierb in apa cu sare, 4 minute. Se scurg de apa si se umplu cu sos bolognese.
- Se toarna un strat de sos Bechamel, un strat de sos Bolognese si se pune primul strat de cannelloni umplute.
- Se continua asezarea pe straturi.
- Peste fiecare strat se presara mozzarella razuita si oregano uscat.
- Deasupra se toarna sos Bechamel, rosii pasate, oregano si mozzarella.
- Se acopera cu o folie de aluminiu.
- Se pune la cuptor la 180 C, timp de 20 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa la cuptor 10 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!