Mancaruri: Clatite americane cu banane a la sherpika
Maxim 6049 kb
- 28 Aug 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Clatite americane cu banane
- Discuţie reteta Clatite americane cu banane a la sherpika
- desert, clatita, clatite, banane, clatite americane
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Clatite americane cu banane a la sherpika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 9%Calorii 177.2kcal
- 10%Grăsimi 6.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 7%Sodiu 165.2mg
- 11%Carbohidraţi 25.2g
- 3%Fibre 0.7g
- 6%Zaharuri 3g
- 5%Proteine 4.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
9%
10%
11%
5%
CZE% Clatite americane cu banane a la sherpika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Clatite americane cu banane a la sherpika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Clatite americane cu banane a la sherpika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente uscate:
- 150g faina integrala
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 lingurita sare
Ingrediente umede:
- 250g iaurt (Covalact de tara)
- 100g piure din pulpa de mango si mere
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 2 linguri ulei din samburi de struguri
- 1 lingurita coaja rasa de portocala
- 1 banana mare (140g) taiata felii subtiri
Mod de preparare
Se amesteca separat ingredientele uscate si cele umede, apoi impreuna pana la omogenizare, se adauga feliile de banana si se pun coc intr-o tigaie nonaderenta. (Se poate imbiba putin ulei pe un servetel si sa stergeti cu el fundul tigaii, dar daca tigaia este buna, nu se vor prinde).
Se coc bine pe ambele parti. Se servesc simple sau cu sirop de artar, miere, iaurt, lapte sau cafea la mucul dejun.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!