Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mancare de mazare, Mihaela

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancare de mazare, Mihaela", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 83.7kcal
  • 4%Grăsimi 2.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 4%Carbohidraţi 9.3g
  • 13%Fibre 3.7g
  • -%Zaharuri -g
  • 5%Proteine 4.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 83.7
4%
Grasimi 2.5g
4%
Glucide 9.3g
4%
Proteine 4.4g
5%

CZE% Mancare de mazare, Mihaela pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mancare de mazare, Mihaela pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
4%
Glucide:
4%
Proteine:
5%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancare de mazare, Mihaela pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Mazare congelata Bonduelle 500 g
  • concentrat tomate 20% 70 g
  • faina de naut 28 g
  • condimente: sare, piper, cimbru, rozmarin

Mod de preparare

Intr-o cratita cu capac se fierbe un pic mazarea, apoi se pune pasta de tomate, amestecata cu faina de naut si o cana de apa.

Cand e gata se asezoneaza si se pune uleiul de masline dupa ce se inchide focul.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: