Mancaruri: Pizza fara aluat II "Slabuta"
Maxim 6049 kb
- 14 Sep 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Pizza fara aluat II "Slabuta"
- Discuţie reteta Pizza fara aluat II "Slabuta"
- pizza, aluat, pizza dietetica
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Pizza fara aluat II "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 98.8kcal
- 10%Grăsimi 5.9g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 42.1mg
- 5%Sodiu 111.4mg
- 2%Carbohidraţi 3.9g
- 6%Fibre 1.6g
- 3%Zaharuri 1.7g
- 9%Proteine 8.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
10%
2%
9%
CZE% Pizza fara aluat II "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Pizza fara aluat II "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Pizza fara aluat II "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- conopida, proaspata - 365 gr
- dovlecei - 337 gr
- ciuperci champignon crude - 240 gr
- ou de gaina - 115 gr (2 bucati)
- sunca vita - 80 gr
- zottarella Mozzarella cu busuioc - 250 gr
- ceapa verde - 24 gr
- sare de/pentru masa - 3 gr
- marar - 15 gr
Mod de preparare
- Conopida se taie in buchetele.
- Se pune un castron cu apa si sare la fiert. Cand apa da in clocot, se adauga conopida, care se fierbe cam 10 minute.
- Se scurge de apa si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se da la blender pana se obtine o pasta.
- Dovleceii se dau pe razatoare si se pun intr-un castron pe foc, amestecand continuu.
- Dupa 15-20 minute se pun intr-o sita la scurs.
- Dovleceii se amesteca cu conopida. Se sareaza dupa gust. Se amesteca cu 2 oua.
- Se tapeteaza o forma cu hartie de copt si se varsa compozitia obtinuta.
- Mozzarella se da pe razatoare si se presara jumatate peste "blat".
- Ciupercile se taie felii si se pun deasupra.
- Ceapa verde se taie inele si se presara.
- Sunca de vita se taie in cubulete si se pune deasupra.
- Restul de mozzarella se presara; mararul tocat marunt se pune deasupra.
- Pizza se da la cuptor, la foc mediu, pentru 45 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!